LA CUINA CATALANA

Autor: LLADONOSA , JOSEP

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA CATALANA

LA CUINA CATALANA

32,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
RBA
Publicación:
13/03/2014
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l?autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables». El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l?ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l?arròs a la …

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l?autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables». El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l?ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l?arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.
Leer más

Más información del libro

LA CUINA CATALANA

Editorial:
RBA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-8264-643-5
EAN:
9788482646435
Nº páginas:
656
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Cuiner, professor i divulgador de la cuina tradicional catalana, Josep Lladonosa i Giró (Alguaire, 1938) és un dels autors de llibres de cuina més reconeguts per diverses generacions de catalans.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar